Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıhun yamanın ve erdemli ısının autarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa güvenilir kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın sarrafiyeladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yanı rabıta, yangın kapıları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri üzere vesair yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, sahih şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar Yangın Merdiveni Kapısı ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar dobra ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha artışını getirmektedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin pozisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya mevsuk birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine demetlı olarak değsorunmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilgilamda değustalıkmektedir.

Bu nedenle elan mürtefi bir Yangın Çıkış Kapısı fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında dulda sağlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Feza Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page